‘Love alone is not enough’; ontspannen met Jeroen Stek en Ton Kemp van Mens2Producties


Jeroen Stek werkt als provocatief- en systeemtherapeut, supervisor, coach, trainer en acteur vanuit Maarsingh en van Steijn, Leeuwarden. Hij is een bevlogen enthousiast positief mens die vanuit humor de wereld in kijkt. Hij is de oprichter van Mens2Producties!

Daarnaast is hij relatietherapeut bij RTL4 programma ‘Seven year switch’

Ton Kemp werkt als (provocatief) coach, gesprekstrainer en (trainings) acteur vanuit zijn eigen bedrijf ‘de Gloed’ Leeuwarden. Hij is een warm mens, een veelzijdig acteur en een scherp gefocuste trainer, die mensen op praktische, activerende en humorvolle wijze helpt met leren en zich meer en beter met elkaar te verbinden.

Een theatrale lezing over relaties.

Natuurlijk hou je van elkaar en wil je het beste van je relatie maken. Je probeert elkaar tegemoet te komen zonder dat je jezelf verliest. Maar soms is het gewoon ontzettend moeilijk. Want hoe je je best ook doet, je ‘verstaat’ elkaar soms niet goed. En je kunt er maar niet je vinger achter krijgen waar dat aan ligt.

Hoe doen anderen dat toch?

Relatietherapeut Jeroen Stek kan je het antwoord geven. Samen met acteur Ton Kemp heeft hij de voorstelling ‘Love Alone Is Not Enough’ gemaakt, waarin hij de werking van je relatie uiteenzet. Met humor, met passie en een jarenlange ervaring als relatietherapeut. Spannend, hilarisch en confronterend!


Jeroen Stek, Ton Kemp
Bekijk hier de tickets