Niet álles is liefde…narcistisch misbruik in relaties herkennen en hanteren


Patiënten van de huisartsenpraktijk, die te maken hebben (gehad) met narcistisch misbruik, komen steeds vaker op het spreekuur. Deze workshop zal POH’s-GGZ een basisbegrip geven van de complexiteit van narcistisch misbruik in relaties. Het is belangrijk om vertrouwd te raken met wat wel en niet werkt om de negatieve effecten te herstellen voor de slachtoffers.
We werken in deze workshop eraan om narcistisch misbruik te identificeren bij slachtoffers. Hierbij is het van belang om open te staan voor nieuwe perspectieven en diagnoses.
Het leren (h)erkennen en het kunnen aanbieden van (zelf)hulpvaardigheden aan de slachtoffers, komt in deze workshop eveneens aan de orde.
Na deze workshop heeft u tools in handen om patiënten meer adequaat te kunnen helpen als zijn slachtoffer zijn geworden van narcistisch misbruik en is de kans op een misdiagnose afgenomen.

Mjon van Oers

Specialist op het gebied van narcisme. Sinds 1992 zelfstandig auteur/journalist en schrijft over bewegen, gezondheid, mens en relaties. Zij geeft ook workshops, trainingen en inspireert als persoonlijk coach.Bekijk hier de tickets