Liefdevol balanceren tussen de verschillende levensgebieden met Huis van je Leven©


In deze workshop krijg je de kans even stil te staan bij je eigen balans in je leven. Want hulpverlenen met liefde betekent ook goed zorgen voor jezelf. Door gebruik te maken van een metafoor wordt het begrip ‘zorgen voor jezelf’ praktisch. In deze workshop wordt gewerkt een gesprekshulpmiddel, de Huis van je Leven© Methode. Het Huis van je Leven© is een metafoor: een huis met verschillende kamers die staan voor de verschillende levensgebieden. Huis van je Leven© is een hulpmiddel voor het voeren van begeleidingsgesprekken met patiënten over alle gebieden van het leven, van werk tot privé, van relaties tot zingeving.

Na afloop van deze workshop heb je stil gestaan bij je eigen balans, heb je werken met Huis van je Leven© als methode zelf kunnen ervaren, heb je geleerd dat integraal werken vraagt om methodiek en word je uitgedaagd om zelf ook (meer) metaforisch te werken in de spreekkamer.

Ingrid Schoen

Ingrid Schoen werkt 2 dagen per week als POH-GGZ. Daarnaast is zij communicatietrainer en ontwikkelde zij de trainingsmethodiek Huis van je Leven©, waarmee inmiddels honderden mensen meer grip op hun leven hebben weten te krijgen. en!


Bekijk hier de tickets