Workshop ACT door Gijs Jansen


In vogelvlucht geeft Gijs Jansen een uiteenzetting van wat Acceptance and Commitment Therapy (ACT) wel en niet is. Met een kleine greep uit de geweldige grote bron van metaforen, oefeningen en technieken die ACT rijk is, laat hij je vervolgens op een ervaringsgerichte manier voelen wat ACT met jou en je cliënten kan doen. Je zult daarin ontdekken hoe vrij je eigenlijk wel niet bent. Laat je meeslepen door dit prikkelende, verrassende gedachtegoed en je zult voor altijd besmet raken.
Waarden staan binnen ACT heel centraal. Het gaat er niet zozeer om wat je allemaal mankeert, de vraag is vooral waar je naartoe wilt met je leven, en of je bereid bent om alle hobbels en valkuilen op weg daar naartoe op de koop toe te nemen. Waarden draaien om het doen wat jij echt belangrijk vindt, waardoor je gaat belichamen wie je eigenlijk zou willen zijn.

Gijs Jansen

Gijs Jansen is therapeut, opleider en supervisor in ACT. Hij schreef 12 boeken over dit onderwerp, waaronder de leerboeken voor professionals 'Time to ACT!' en ‘How to ACT!’.


Bekijk hier de tickets